Bli scout i vår scoutkår!

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Och du är självklart med och bestämmer vad vi ska hitta på.

För närvarande är det fullt på flera av våra avdelningar och många barn står i kö för att börja hos oss. Du är alltid välkommen att ställa dig i vår kö och vi erbjuder plats till nya barn så fort det finns plats.

Barn till föräldrar som kan engagera sig som ledare har förtur i kön.
För närvarande kostar det 500:-/termin att vara medlem i Huddinge Scoutkår. Här hittar du mer information om vår medlemsavgift och vad man får för den.

För att gå med i vår scoutkår kan du göra en intresseanmälan som skickas direkt till vårt medlemsregister. Fält som är markerade med * är obligatoriska.

Eftersom vi har lång kö strävar vi efter att hålla kön aktuell. Det innebär:
– Om vårdnadshavaren tackar nej till en erbjuden plats avregistreras barnet från kön. Vid speciella skäl är det möjligt att stå kvar in kön till en viss dag (tex kompis/krock med andra aktiviteter)
– Vid erbjudande/frågor/utskick från kåren förväntas vårdnadshavaren svara innan svarsdatum. Uteblivet svar innebär att barnet kommer avregistreras från kön.

Huddinge Scoutkårs policy för hantering av personuppgifter